Andre siger

Berit er en fantastisk kollega og en utrolig dygtig ildsjæl. At være vidende til hendes omsorgsfulde og handlingsopmuntrende coaching er yderst inspirerende. Har dagligt set, hvordan hun har bevirket at hendes klienter har fundet en nænsom, motiverende og virkningsfuld vej ud af smerter og stress – frem mod en mere velfungerende krop og hverdag og med større forståelse og tålmodighed overfor sig selv.
Som kollega er hun nærværende, opsøgende og overbliksdannende, hvilket igen og igen har bidraget til vores gode samarbejde. Og så er hun bare en herlig person at have i ens team”.
Ann Katrine Kristensen, kollega ved Anna Bogdanova ApS, sept. 2022

Jeg kan varmt anbefale Berit. Hun er virkelig dygtig og du kan være sikker på at blive hørt og set og taget hånd om lige der hvor du er i livet. Hun får mine varmeste anbefalinger.
Maibritt Rævdal Christensen, kollega hos De Uimodståelige ApS. Dec. 2021

Igennem lidt over halvandet år havde jeg det store privilegie at være Berits leder i hendes rolle som sundhedsvejleder hos De Uimodståelige Aps. Før det har jeg fulgt Berits proces og udvikling igennem flere år. Det blev meget tidligt tydeligt for mig at Berit har en dyb passion for at hjælpe andre mennesker igennem hendes store viden om sundhed og træning. Det har været imponerende at være vidne til den stædige indsats Berit vedholdende har lagt i hendes personlige praksis og hvordan hun med stor empati og nysgerrighed tog imod hvert eneste spørgsmål og tvivl hos hendes kunder. Kombinationen af hendes personlige erfaring, vindende væsen og faglige nysgerrighed gør hende i min optik til et oplagt valg i roller, der kræver direkte formidling af træning, kostvaner og sund livsstil. Jeg giver Berit mine varmeste anbefalinger.

Dennis Frisch, tidl. cheftræner hos De Uimodståelige Aps. d.21.11.2020

Jeg var i perioden maj 2019 – august 2020 mentor og vejleder for Berit Filstrup som en del af hendes arbejde hos De Uimodståelige ApS. Berits opgaver var bl.a. at støtte op om kunder i lukkede facebook-grupper samt coache og vejlede i en online e-konsultation. Jeg har lært Berit at kende som pligtopfyldende, systematisk og vedholdende. Hun er utrolig omsorgsfuld og betænksom. Berit faciliterede en god og konstruktiv tone på sociale medier og bidrog til en stærk fællesskabsfølelse. Som coach er Berit opmuntrende og motiverende. Hun gav støtte og vejledning ud fra kundernes ønsker og dagsform. Hun brugte aktivt hele det tværfaglige team af fysioterapeuter, psykolog, sygeplejersker m.fl., så træning og vaneændringer kunne tilpasses ved særlige behov. Desuden deltog Berit med stort engagement i interne kursusdage, hvor der blev undervist i bl.a. Styrketræning, bevægeanalyse, stress og traumefysiologi, grundlæggende ernæringsprincipper, coaching og kunderelationer samt den motiverende samtale. Jeg giver Berit mine bedste anbefalinger og ved hun kan gøre en forskel for mennesker i fremtiden.

Marie Bille Fynbo, tidl. Fysioterapeut hos De Uimodståelige ApS. d.29.10.2020

Berit er en meget opmærksom og utrolig omsorgsfuld kollega – du er ikke i tvivl om Berits oprigtighed og ønske om at de mennesker hun omgiver sig med har det godt – det har været en fornøjelse at arbejde sammen. Berit besidder en fantastisk nysgerrighed på at udvikle sig personligt som fagligt. Både omsorgsfuldheden og nysgerrigheden mærker klienterne også og Berit har en helt særlig evne til at skabe tillid hos de mennesker hun møder på sin vej. Dem der ansætter Berit vil få en dedikeret, initiativrig, kreativ og dygtig medarbejder – som brænder for at formidle og lære fra sig. Berit får mine varmeste anbefalinger.

Ellen Jessen, tidl. kollega hos De Uimodståelige ApS. d.14.12.2020

Berit er meget betænksom over for sine medmennesker, hun er hjertelig og kærlig og vil alle det bedste. Uden ønske om egen vinding, løfter, erkender og ser hun alle omkring sig, hun kan ganske enkelt ikke lade være med at gøre noget godt for sine medmennesker. Jeg ønsker Berit det bedste for fremtiden.

Louise Berner, tidl. medejer af De Uimodståelige ApS, d.21.05.2021

Berit har arbejdet med patientskolekonceptet Lær at tackle angst og depression som frivillig instruktør i Assens Kommune siden starten af 2021. Hun har qua sin anerkendende, tillidsvækkende og engagerede facon formået at hjælpe unge med at turde tage en større bid af livet – at overvinde nogle af de udfordringer de har haft pga. angst-/depressionstilstande. Berit er både direkte og forstående i sin tilgang til de unge og formår at møde dem på deres banehalvdel. Kurset er et selvhjælpskursus og i sin udformning ikke afhængig af, at instruktøren har væsentlige faglige kvalifikationer som underviser. Men med Berit bliver man som kursist både mødt af en dygtig formidler og en person med et dybt personligt engagement i at hjælpe andre med deres udvikling.

Susanne, Sundhedskonsulent, Assens Kommune d.29.09.2021

Berit har en stor viden indenfor hendes fag og hun arbejder meget velforberedt. Berit er omstillingsparat og god til at arbejde ud fra målgruppens behov. Berit er rolig og god til at føre eleverne tilbage på sporet, når samtalen går i en anden retning end ventet. Vi er overbeviste om, at Berits engagement og nærvær vil være en gevinst for en bred målgruppe.

Sundhedsfremme og forebyggelse, Assens Kommune, juli 2021, FGU-Camp